Budgetverf wordt Verf.nl
Gevel van Verf.nl winkel in Akersloot.

Er was eens een vakschilder, met torenhoge ambities, passie voor het vak, maar nog meer voor het product. Die passie wilde hij graag met de wereld delen, en hoe kon dat nu beter dan online? Zo werd Budgetverf in 2005 geboren. De eerste échte online verfwinkel. Met aan het roer een echte vakman, die stond te trappelen zijn kennis en ervaring te delen.

Sindsdien stond elke dag in het teken van verbeteren, optimaliseren en groeien. Met onze klant altijd in het middelpunt. Service hoog in het vaandel en één doel: het jou zo makkelijk mogelijk maken online verf te scoren, met de allerbeste deal mogelijk.

Nieuwe naam, vertrouwde service

In de dertien jaar na de oprichting groeide Budgetverf uit tot dé online verfwinkel in Nederland. Steeds meer professionals en doe-het-zelvers weten ons te vinden, online én in de verfwinkel in Akersloot.

En groeien doen we nog steeds. Behalve onze naam. Budgetverf zal namelijk binnenkort verder gaan onder een nieuwe, kortere naam die alles omvat waar wij ons iedere dag vol passie mee bezig houden.

Logo Verf.nl.

Wat verandert er voor jou als klant?

Niets dan goeds. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een gloednieuwe website. Een website met een frisse look & feel, die het jou nog makkelijker maakt om snel het juiste product te kiezen. Maar wel met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent. Want wat goed is moet je niet veranderen. Daarom blijven deze dingen dus gewoon hetzelfde

  • Voor 23.00 uur besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis standaard verzending v.a. € 50,-
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis advies online of in échte winkel
  • Gratis roerhoutje(s) per soort en kleur verf
  • Het grootste professionele verfaanbod van Nederland
Tags: Nieuws