Online Sikkens specialist, wat zijn de voordelen?
De Verf.nl winkel met de Sikken Rubbol XD High Gloss op de voorgrond.

Online Sikkens Specialist: een naam die je niet zomaar mag dragen. Daarom zijn wij APEtrots dat wij dat vanaf vandaag wél mogen! Tot gisteren bestond dit certificaat alleen voor de offline markt, blij zijn wij dan ook dat wij jullie nu óók online het vertrouwen van dit certificaat kunnen geven. Met dit certificaat ben je er als klant zeker van dat je bij Budgetverf verf koopt bij een betrouwbare partij waar je goed advies krijgt en verzekerd bent van de allerbeste service.

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om te begrijpen waar je online nu betrouwbare verf kunt kopen. Er zijn zoveel Sikkens verkooppunten en deze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Daarom zijn wij blij dat Sikkens nu het initiatief heeft genomen ook Online Sikkens Specialisten aan te wijze

De 6 voordelen van kopen bij ons als Online Sikkens specialist op een rijtje:

  1. Betrouwbare partij om verf te kopen
  2. Zeker van kwaliteit en duurzaamheid
  3. Goed advies
  4. De allerbeste service
  5. Sikkens erkende kleuren
  6. Garantie op alle Sikkens producten

Sikkens producten

Sikkens staat voor de allerbeste verf op de Nederlandse markt. Al bijna een eeuw leveren zij wereldwijd verf aan particulieren en vakmensen. Iedereen die Sikkens koopt stelt hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk. Deze waarborgen zij door constant te investeren in onderzoek en nieuwe technologieën. Op deze manier blijft Akzo Nobel de Sikkens verven steeds verbeteren, vernieuwen of zelfs hele nieuwe producten ontwikkelen.

Onder andere deze paradepaardjes van Sikkens koop je bij Verf.nl: