Flexa Urban Taupe, creëer sfeer in huis.
Een woonkamer waarbij de mooi verfraait is door muurverf in de kleur Urban Taupe.

Enthousiast over Flexa Urban Taupe? Het is een prachtige kleur voor op de muur, waarmee je zorgt voor meer warmte dan met het bekende wit. Het is een kleur op de muur met een sfeervolle uitstraling, zonder dat de verf aan de andere kant te duidelijk aanwezig is. Je kiest een kleur die heel duidelijk wat toevoegt, terwijl die je nooit in de weg zal zitten.

Tip: wél gebruik maken van de kleur, maar op zoek naar verf van bijvoorbeeld Sikkens of een ander merk? We kunnen de kleur Urban Taupe ook bij andere merken dan Flexa voor je mengen. Dé manier om deze kleur te schilderen in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Je kunt Flexa Urban Taupe onder andere combineren met Heart Wood en met Mild Marble. Er ontstaat een mooie combinatie van kleuren, waarmee je ervoor zorgt dat zowel de basis als de contrasten op een nog meer warme manier overkomen. Je zou dit eventueel zelf kunnen testen op een groot vel papier, om zelf te ervaren hoe de kleuren op een mooie manier op elkaar aansluiten.

In de woonkamer en andere kamers

Zoek je naar Urban Taupe van Flexa, bijvoorbeeld om daar in de woonkamer gebruik van te maken? Het is een mooie kleur die je makkelijk combineert. Los van de kleur is het belangrijk om goed te letten op de eigenschappen van de verf die je kiest. Uiteraard kun je online de verf van Flexa bestellen, net als die van een aantal andere merken.

Eigenschappen die belangrijk zijn voor in de woonkamer? Let op de volgende voordelen:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Kras- en stootvast
  • Niet-vergelend

Kies een verf die je makkelijk kunt schoonmaken en laat die mengen in Urban Taupe. Je voorkomt daarmee dat een lelijke vlek of veeg op de muur niet meer weg te krijgen is. Uiteindelijk kun je het vuil er met de meeste producten wel af krijgen, maar het risico is dat er een glanzende plek ontstaat. De meeste verf voor op de muur is mat of zelfs extra mat. Zodra je die producten poetst kan het geheel opglanzen. Zoek naar de verfproducten die niet of nauwelijks opglanzen, waardoor je de muur zonder problemen kunt schoonmaken.

Daarnaast is het belangrijk dat de Urban Taupe muurverf kras- en stootvast is en dat die niet zal vergelen. Daarmee voorkom je dat de muurverf er snel minder mooi uit komt te zien of kleine beschadigingen zal vertonen. Het is opnieuw de moeite waard om goed te kijken naar de verf van verschillende merken, omdat we ook de verf van bijvoorbeeld Sikkens in deze kleur voor je kunnen mengen.

Tip: Flexa Urban Taupe muurverf kopen, maar benieuwd naar het alternatief van Sikkens dat daarvoor geschikt is? Gebruik bijvoorbeeld Sikkens Rezisto-verf. Goed van kwaliteit en uitstekend geschikt voor op de muur.

Flexa Creations: Urban Taupe en meer

Urban Taupe is een van de Flexa Creations, die populair zijn voor op de muren. Het gaat om verf die mooi mat kleurt en daarmee voorkomt dat er glans ontstaat. De verf is speciaal geschikt voor muren voor binnen. Houd er wel rekening mee dat Flexa Creations een aantal andere eigenschappen hebben dan bijvoorbeeld de producten van Sikkens en andere merken. Kijk naar de bestandheid tegen vlekken en vuil, bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheid om die weer te schrobben en reinigen.

Zowel met Urban Taupe als de andere kleuren van Flexa Creations die we bij alle merken kunnen mengen kun je rekenen op een mooie warme uitstraling in de woonkamer. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld gebruik van maken in de slaapkamer of de entree en in de keuken. Let er in de keuken op dat er speciale afwerkingen beschikbaar zijn om de muur nog makkelijker af te nemen. Dat is handig als er spetters op de muur komen tijdens het koken, die je er meteen even af wilt vegen met een vochtige doek.

Muurverf: makkelijk aanbrengen en mooi combineren

De muurverf laat zich makkelijk aanbrengen en mooi combineren, zowel wanneer je kiest voor de producten van Flexa als de andere merken die er beschikbaar zijn. Je kunt een kwast gebruiken voor de randen, waarna je de grote delen kunt inkleuren met een roller. En gebruik je daar een steel bij om de roller te verlengen? Dat voorkomt dat je halverwege last krijgt van pijntjes of kramp. In plaats daarvan schilder je als een echte vakschilder, waardoor je ook de grote delen op een nette manier de kleur kunt geven die je wilt.

Wij denken graag met je mee over de muurverf die je het best kunt kopen en de verfbenodigdheden die je kunt gebruiken. We leggen je uit welke kwast het best geschikt is, hoe je de roller kiest en wat je er verder bij nodig hebt om als een vakschilder te verven. We helpen je jouw bestelling compleet te maken, bijvoorbeeld om Flexa Urban Taupe aan te brengen of om te schilderen met de verf van andere A-merken.

Urban Taupe van Flexa kopen

Wil je Urban Taupe van Flexa kopen om jouw muur te schilderen of benieuwd naar de mogelijkheden om die kleur te laten mengen? We mengen de kleur die zorgt voor warmte op de muur, waarmee je jouw interieur een heel andere look kunt geven. Wij hebben de verf voor je op voorraad, ook als je de kleur bij een ander merk wilt laten mengen. Dat betekent dat we de bestelling meteen voor je in orde kunnen maken, inclusief de benodigdheden die je daarbij zoekt. En bestel je voor minimaal €50 aan Flexa Urban Taupe of andere verfproducten? Dankzij gratis verzending naar jouw adres hoef je daar geen extra kosten voor te maken.

Heb je vragen over Flexa Urban Taupe of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.

Tags: Inspiratie