× Verf Muurverf Lak Beits & Houtolie Bootverf Glasvezelbehang Verfkleuren Merken Schildersbenodigdheden Verf aanbieding Over ons
Al meer dan 25 jaar dé verfspecialist
Grootste aanbod van Nederland
Gratis verzending vanaf € 50,-
30 dagen bedenktijd

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen? De ideale verf voor gladde wanden en plafonds. Het is een zeer sterke, isolerende en goed dekkende matte muurverf. Een hoogwaardig product van Sikkens dat zich bovendien makkelijk laat schoonmaken. Dat betekent dat je er goed gebruik van kunt maken in de woonkamer, de keuken en zelfs in ruimten waar gewerkt wordt.

Koop Sikkens Alpacryl Pure Mat SF

 

Alles over Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

De extreem matte afwerking van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF maakt het een fijne keuze in ruimten met invallend strijklicht. De matte uitstraling voorkomt dat er glans ontstaat door het licht dat naar binnen valt. In plaats daarvan blijft het wit mooi wit en kun je rekenen op de andere pure kleuren waarin we je de verf kunnen leveren. Je hebt namelijk de keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren en andere kleurnamen, ook als die oorspronkelijk niet van Sikkens zijn. Wij kunnen de kleur voor je mengen, zodat je daar in iedere gewenste tint mooi gebruik van kunt maken.

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF ervaring van onze klanten is uitstekend, zowel op de wand als op het plafond. Bestel je bijvoorbeeld 10 liter van deze verf? Je kunt daar goed mee uit de voeten in de diverse ruimten van je huis. Goed geschikt voor een mooie matte afwerking, waarmee je de muur bovendien beschermt tegen lelijke vlekken. De verf is goed schoon te schrobben, waardoor je die zo lang mogelijk mooi kunt houden.

4 voordelen van Sikkens matte verf voor wanden en plafonds

Je profiteert met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF van een aantal belangrijke voordelen:

 • Extreem mat uiterlijk
  Je hebt mat en je hebt extreem mat. Met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zorg je voor een extreem matte uitstraling, waardoor de verf op de muur niet zal gaan glanzen. Een mooie keuze, vooral als er in de ruimte sprake is van invallend strijklicht. Het licht door de ramen maakt de ruimte optisch groter, zonder dat dit een nadelige invloed heeft op je schilderwerk. De kleur van je muren en plafonds blijft mooi behouden, dankzij de zeer matte afwerking door de Sikkens verf.
 • Hoog isolerend vermogen
  Je hebt veel minder last van vlekken en problemen met de verf, dankzij het hoge isolerende vermogen. De ideale keuze om een goed dekkende verf aan te brengen, waar je jarenlang plezier van hebt. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF werkt goed isolerend en is daarmee een prachtige binnenmuurverf.
 • Niet glanzend na reinigen
  Een vlek op de muur kan de besten overkomen. Deze muurverf van Sikkens kun je goed reinigen, zelfs zonder dat het zal opglanzen. De verf blijft mooi, zelfs als je stevig aan de bak moet om een vlek of een streep te verwijderen.
 • Zeer schrobvast
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is zeer schrobvast, volgens klasse 1 (DIN EN 13300). Het is de ideale keuze in de keuken, de woonkamer en in ruimten waar gewerkt wordt. Uitstekend schrobvast, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Het zijn maar een paar voordelen van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, waarmee we graag laten zien hoe goed de binnenmuurverf voor bij jou thuis geschikt is. Je kunt er op de muren gebruik van maken, net als op het plafond. Bestel 1 liter of 10 liter, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt om daar thuis mee aan de slag te gaan.

Het product laat zich makkelijk verwerken, waardoor je daar ook als doe-het-zelver goed mee aan de slag kunt. Ondertussen is de Sikkens Alphacryl Mat-verf een populaire keuze bij professionele schilders. Zij herkennen de hoge kwaliteit van het product en zullen je dat daarom graag adviseren als je zoekt naar de beste keuze.

Twijfel je of Sikkens Alphacryl Pure Mat SF voor jou geschikt is of ben je benieuwd naar de ervaring van anderen? Vraag onze adviseurs naar de beste keuze voor het schilderwerk dat jij wilt aanbrengen. We denken met je mee over de producten die daarvoor het best geschikt zijn. En zoek je daar ook de juiste rollers, kwasten en andere materialen bij? Ook daar kunnen we je goed over adviseren, zodat het daar niet aan zal liggen.

In iedere kleur beschikbaar

Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens is verkrijgbaar in iedere kleur die je zoekt. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

 • Standaard wit
  Zonder de verf te mengen kunnen we die aanbieden in standaard wit. Het is verf zonder kleurnummer, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Puur wit, goed geschikt voor bijvoorbeeld het plafond.
 • Verf in RAL 9010
  Ideaal om de muren bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is. Een iets warmere tint, waarmee je er op de muren voor zorgt dat er een fijne uitstraling ontstaat voor thuis.
 • Verf op kleur
  Zoek je naar Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in een andere kleur? We kunnen iedere kleur voor je mengen. Op basis van een RAL-kleur, net als aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

We kunnen je iedere kleur Sikkens Alphacryl Pure Mat SF leveren, zodat je daarmee de muren en het plafond op een mooie manier af kunt werken. En twijfel je over de juiste kleur? Ook daarover denken we graag met je mee, zodat je een goede keuze maakt uit het beschikbare productassortiment.

1L tot 10L: online Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen

Je kunt de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen in 10 liter, net als in een van de andere hoeveelheden. Wil je gebruik maken van verschillende kleuren, bijvoorbeeld om muren mooi met elkaar in contrast te brengen? De verf is beschikbaar vanaf 1 liter, zodat je daar geen grote hoeveelheden van hoeft af te nemen. En gaat het je juist wel om een grotere hoeveelheid in bijvoorbeeld wit voor het plafond of de muren? Dankzij de grotere volumes profiteer je van onze extra lage prijzen. Een goedkope keuze voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, zodat je daar online nooit te veel voor betaalt.

We hebben de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF binnenmuurverf voor het plafond en de wanden natuurlijk netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending meteen in orde maken, zodat jij jouw bestelling plaatst. Je hebt de binnenmuurverf standaar de volgende werkdag in huis, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

En bestel je voor minimaal €50 aan verf en andere producten? Je profiteert van gratis verzending voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en de rest van je bestelling, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Bestel meteen online of neem contact met ons op als je nog vragen hebt, dan helpen we je daar graag mee op weg.

 

Sikkens Alpacryl Pure Mat SF bestellen!