Benieuwd naar de voordelen van Trimetal Magnacryl Prestige Mat, de beschikbare kleuren of de verschillen met Velours? Onze verfspecialisten vertellen je er graag meer over. We denken met je mee over de verf die jij het best kunt gebruiken. De beste keuze om daar als een professional mee te schilderen, ook als je een doe-het-zelver met weinig ervaring bent. Wij zorgen ervoor dat je het schilderwerk op een mooie manier aan kunt brengen, zowel in wit als in de andere kleuren die we voor je kunnen mengen.

Zoek je Trimetal Magnacryl Prestige Mat in 9010 of in een andere RAL-kleur? We kunnen zowel mat als de andere RAL-kleuren netjes voor je mengen. De makkelijkste manier om de verf te gebruiken in de kleur waar je naar op zoek bent. Voor een mooie matte uitstraling op de muur of op basis van velours, afhankelijk van wat jij het mooiste vindt.

Prestige Mat: matte muurverf

Met de Trimetal Magnacryl Prestige Mat kies je voor een matte muurverf. Een populaire keuze bij veel mensen, omdat de wand daardoor zo min mogelijk zal glanzen. Ideaal op de muren en op het plafond, omdat de egale uitstraling van het grote oppervlak daardoor mooi tot z’n recht komt. De muurverf in mat van Trimetal komt goed tot z’n recht en combineert mooi met de meubels die je ervoor plaatst of de specifieke kleuren die je voor de details aanbrengt.

De matte uitstraling is uiteraard niet het enige voordeel van Trimetal Magnacryl verf. Het product is bijvoorbeeld ook ontwikkeld om het doorbloeden van in water oplosbare vlekken te voorkomen. Je hebt daar zo min mogelijk last van, waardoor je het schilderwerk beter mooi kunt houden. De beste manier om hier op een duurzame manier mee om te gaan, zodat die mooi afgewerkte muur er over een aantal jaren nog net zo mooi uit zal zien.

Schrobvast en weinig opglanzend

Ontstaan er na verloop van tijd toch een paar vlekken op de muur? Dat is zowel met Trimetal Magnacryl Prestige Mat als met de Velours gelukkig geen probleem. De verf is goed geschikt om schoon te schrobben. De verf is schrobvast en zal weinig opglanzen, zodra je de muur of het plafond probeert schoon te maken.

Het biedt de mogelijkheid om er in de woonkamer, in de slaapkamer en ook in de keuken goed gebruik van te maken. Een fijne keuze, waarmee je voorkomt dat vlekken eigenlijk niet meer te verwijderen zijn. Er ontstaat geen lelijke glansvlek, waardoor je het schilderwerk weer in de originele staat kunt herstellen.

De Trimetal Magnacryl is spanningsarm en zorgt er als matte muurverf voor dat je daar op een stralende manier gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste manier om hier op een hoogwaardige manier mee te werken, zonder dat je daar zelf een ervaren professional voor hoeft te zijn.

Je kunt de verf online kopen in iedere kleur die je zoekt, net als in het volume dat je nodig hebt. Gaat het je om 5 liter, om 10 liter of een andere hoeveelheid? Onze verfspecialisten helpen je graag de juiste keuze te maken voor Trimetal Magnacryl. We denken met je mee over hoeveel van de verf je nodig hebt en kunnen daar bovendien de juiste benodigdheden bij vinden.

Twijfel je over de juiste rollers, kwasten en andere benodigdheden? Wij zorgen er zowel voor Trimetal Magnacryl Prestige Mat als voor Velours en de andere producten voor dat je daar alles bij bestelt dat je nodig hebt. Uiteraard voor de laagste prijs, net als wanneer je alleen de Trimetal Magnacryl verf nodig hebt. We maken het je graag makkelijk en zorgen ervoor dat je eenvoudig online kunt bestellen, net als bij ons in de winkel in Akersloot.

Trimetal Magnacryl Prestige Mat kopen

Wil je Trimetal Magnacryl kopen? Bestel de verf online, dan gaan wij er vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag. We zorgen voor de snelle verzending naar jouw adres, die vanaf €50 bovendien helemaal gratis is. Je betaalt op die manier de laagste Trimetal Magnacryl Prestige Mat prijs, terwijl je kunt rekenen op een snelle levering en verf in hoge kwaliteit waar ook professionals graag gebruik van maken.

Heb je vragen of wil je een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot vrijdag op telefoonnummer 072 532 3331 of bekijk onze contactpagina. We horen graag van je.